Pennan – en bra 1:a profilprodukt

Pennan är en klassisk profilprodukt, och något som passar om man aldrig beställt profilprodukter tidigare. Det finns många anledningar till detta. Först och främst är det billigt. Många pennor kostar mindre än fem kr/styck.

Sen så är det praktiskt att ha en enda plats där man har ett rejält gäng med pennor. Pennor tappas lätt bort, så ni kommer garanterat att uppskatta att ni beställde en större mängd.

Pennor har ofta ett ganska högt miniumantal, vilket kan vara lite skrämmande. Detta är alltså minsta antalet pennor du måste köpa för att kunna göra en beställning.

Men ni behöver inte oroa er. I takt med att vissa pennor försvinner och vissa kunder råkar få med sig en penna så ska ni inse att även 2-300 pennor inte är så jobbigt att hantera.

En annan fördel med att beställa pennor som en profilprodukt till sin verksamhet är såklart att ni själva får välja modell. Bläck är vanligast, men ni kanske föredrar blyerts? Vill ni bara ha ett stort tjog med pennor eller någon mer extravagant och exklusiv modell? Välj mellan tusentals olika modeller.

Se till att ni inte bara får exakt den penna ni vill ha, utan även ett rejält gäng av dom. Det händer alltför ofta att man frågar efter en penna och ingen på arbetsplatsen vet var det finns något så grundläggande som pennor. Det är inte ovanligt att man använder en penna 2-3 gånger per dag, och även om ni inte använder dom själva kan det vara en rolig liten pryl att ge bort till både kunder och besökare.

reklamprodukter